Ünnepélyes keretek között átadták a Tavaszi pályázatok díjat

A pandémiás helyzetre tekintettel május 27-én délután a Városi Könyvtár és Művelődési Ház előtt, szabadtéren került sor az önkormányzat vers-, riport- és rajzpályázatának díjkiosztójára. A megjelenteket Haszilló Ferenc polgármester köszöntötte, aki a tehetséges gyerekek pályaműveinek méltatása mellett a zsűri és a felkészítő pedagógusok munkáját is megköszönte. A Keceli Hírek áprilisi lapszámában és honlapunkon már hírt adtunk a vers- és riportpályázatok eredményeiről, a zsűri munkájáról és a felajánlásokról, így most az ott még nem közölt rajzpályázati információkról olvashatnak.

A rajzokat Matos Józsefné ny. pedagógus, Galántai Katalin óvodaigazgató és Szentgyörgyi Erika pedagóguszsűrizte.

A helyezettek Kecel Város Önkormányzata részéről vásárlási utalványban részesültek és oklevelet kaptak, a Compana Kft. pedig egy-egy mappát ajánlott fel számukra. A különdíjasok a zsűritagok és az intézmények részéről - Matos Józsefné, Szentgyörgyi Erika, Kecel Város Önkormányzata, Kecel Város Önkormányzat Óvodája és Bölcsődéje, valamint a Városi Könyvtár és Művelődési Ház – tárgyjutalomban részesültek.

A díjak átadásában Haszilló Ferenc polgármesternek Matos Józsefné és Pintérné Farkas Csilla segédkezett. Csilla a Pintér Művek részéről a verspályázat helyezettjeinek nyújtott át további felajánlást.

A szervezők a gyerekek, fiatalok felkészítő tanárainak ajándékokat juttattak el az óvodába és az iskolába, valamint a zsűri tagjai számára is kézbesítették köszönet-ajándékaikat.

A három kategória óvodás, alsó- és felső tagozatos eredményhirdetése nem kevés időt vett igénybe, majd a rendezvény végén közös fényképezkedésre is sor került. A megjeletek gyönyörködhettek a paravánokra kihelyezett díjnyertes alkotásokban, melyeket a művelődési ház munkatársai készítettek elő a mozgatható, szabadtéri tárlatra.

Kecel Város Önkormányzata vers-, riport- és rajzpályázata legközelebb 2023 januárjában kerül meghirdetésre.

Eredmények

Elektronikus ügyintézés

Keceli Hírek legújabb száma

Kecel Városi TV

Flora 2021

Elmarad a 2020-as FLORA

Programajánló

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Vidéki programajánló

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 46 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

GDPR - Adatvédelmi tájékoztató