Tisztelt Keceli Lakosok! Tisztelt Érdeklődők!

A veszélyhelyzetre tekintettel április 22-i ünnepi képviselő-testületi ülésünk idén is elmarad, a város elismeréseinek átadására későbbi időpontban (terveink szerint augusztus 20-21-én) kerül sor.

Tájékoztatom Önöket, hogy Kecel újratelepítésének 287. és várossá nyilvánításának 28. évfordulója tiszteletére ünnepi koszorúnkat április 22-én (csütörtökön) a reggeli órákban, alpolgármester úrral és jegyző úrral helyezzük el a Patachich szobornál, tisztelegve a településalapító érsek emléke előtt. Kecel Város Önkormányzatának koszorúja mindannyiunk közös koszorúja, településünk valamennyi lakóját képviselve kerül a szobor talapzatához. Ha valaki ezen túl a nap folyamán virágot szeretne elhelyezni, az természetesen lehetséges, de arra kérjük Önöket, hogy tartsák be a fennálló helyzet szabályait: maszkot viselve, egymástól távolságot tartva érkezzenek, és ne alakuljanak ki beszélgető csoportok!

Az évforduló alkalmából tisztelettel köszöntöm városunk valamennyi lakóját és az elszármazott, de Kecelhez kötődő, emlékét jó szívvel őrző hajdani lakosokat.

Kecel, 2021. április 19.
Haszilló Ferenc polgármester

(Fotó: Varga Eszter)

Elektronikus ügyintézés

Keceli Hírek legújabb száma

Kecel Városi TV

Flora 2021

Elmarad a 2021-es FLORA

Programajánló

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Vidéki programajánló

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 37 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

GDPR - Adatvédelmi tájékoztató