Tisztelt Pályázók, Érdeklődők!

Kecel Város Önkormányzata tavaszi pályázatainak eredményeit hagyományosan április 11-én, a magyar költészet napja alkalmából, ünnepség keretében hirdetjük ki. A koronavírus járvány korlátozó – de egyben egészségünket óvó – intézkedéseit betartva a keceli fiataloknak szóló riportíró pályázat, valamint a keceli és egykor keceli lakosú felnőttek számára kiírt „Erre is emlékezem…” pályázat eredményeit Kecel város honlapján tettük közzé, a versíró pályázat eredményeit pedig a mai napon, ugyanezen a módon, helyen közöljük.

Köszönjük a részvételt valamennyi pályázónknak! Hálásak vagyunk a zsűri tagjai, valamint a felkészítő tanárok közreműködéséért, munkájáért.

 

Verspályázat

Felhívásunkra 45 pályamunka érkezett be.

A zsűri tagjai Horváth Imre, Matos Józsefné - Matos Maja, Pintérné Farkas Csilla, Tóth Lászlóné - Fitó Ica és Udvarhelyi Istvánné voltak. Köszönjük munkájukat!

Eredmények

Összegzés

A helyezettek könyvvásárlási utalványban részesülnek és oklevelet kapnak, valamint a Compana Kft. felajánlásában egy-egy mappát vehetnek át. A különdíjasok oklevelet kapnak és tárgyjutalomban részesülnek.

Köszönjük Matos Maja és Pintérné Farkas Csilla ajándék-felajánlását!

A további pályázóknak szerény, keceli vonatkozású ajándékkal kedveskedünk. A pályázók mindezeket az iskolában, tanáraiktól vehetik majd át, miután az iskola újra megnyílik.

A pályamunkák hamarosan a Városi Könyvtár és Művelődési Ház helyismereti gyűjteményében lesznek elérhetők, olvashatók.

Amennyiben résztvevőként vagy sajtómunkatársként a pályázatokkal kapcsolatban kérdésük merül fel, információt az alábbi elérhetőségen kaphatnak:
20/96-56-888,

Elektronikus ügyintézés

Keceli Hírek legújabb száma

Kecel Városi TV

Flora 2021

Elmarad a 2021-es FLORA

Programajánló

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Vidéki programajánló

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 104 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

GDPR - Adatvédelmi tájékoztató