Civil szervezeteink hírei

keceli zsidó temető

Várjuk javaslatát „Az Év Polgárőre” 2018 díjra

Polgárőrség

A Keceli Polgárőr Egyesület minden évben kitünteti azon, évente minimum 12 szolgálatot teljesítő tagjait, akik Kecel Város közrendjének és közbiztonságának érdekében kimagasló társadalmi tevékenységet végeznek.

A fentiek értelmében megválasztásra kerülnek az előző naptári évben, 2018-ban jelentős társadalmi munkát végző polgárőreink. „Az Év Polgárőre” 2018 díjra várjuk az Ön véleményét is.

Javaslatát eljuttathatja 2019. január 30. napjáig a Keceli Polgárőr Egyesület elnökéhez az alábbi elérhetőségen: Orcsik István, 6237 Kecel, Dankó Pista utca 1.

Kérem, javaslattételét írásban tegye meg, melyet aláírásával ellenjegyezzen, továbbá térjen ki az odaítélés indokára is.

Köszönettel:
Orcsik István elnök
+36-20/944-0599
Keceli Polgárőr Egyesület

Társadalmi munka

Keressük a Kecel vallásos életéhez kötődő emlékeket

Kecelen több mint 250 éves múltja van a katolikus keresztény életnek. Egyházi és társadalmi összefogással a Kész Keceli Szervezete a lakosság segítségét kéri városunk hitélethez kötődő emlékeinek összegyűjtéséhez, regisztrálásához, kiadványban történő bemutatásához. A közeljövőben a közterületi és út menti kereszteket, szobrokat, Mária képeket, emlékműveket, műalkotásokat szeretnénk felkutatni és bemutatni, jelenleg ezek keletkezésének és sorsának történetét gyűjtjük.

Kérjük, akinek hiteles információja van épített egyházi örökségünk múltjáról,  jelezze (ha lehet, írásban is) a Plébánián vagy dr. Suhajda Jánosnál.

KÉSZ

Kecel Kézilabda Club

FELHÍVÁS!

SEGÍTŐKET KERESÜNK a III. Pünkösdi ASTRON Utánpótlás Kézilabda Tornára! Az ország egyik legnagyobb utánpótlás eseményén a mérkőzés helyszínein kell a csapatoknak segíteni, mérkőzésekről jegyzőkönyvet vezetni.

Érdeklődni a Kecel Kézilabda Club oldalán PRIVÁTBAN!

A Torna ideje: 2015. május 22-25.

Elektronikus ügyintézés

Kecel Városi TV

Flora 2023

Flora 2023

Programajánló

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Aktuális

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 62 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

GDPR - Adatvédelmi tájékoztató